Το οραμα μας

Η PhysisCare ιδρύθηκε με όραμα τη δημιουργία πρωτοποριακών και αποτελεσματικών φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης και φροντίδας, έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ομορφιά. Η ελληνική χλωρίδα από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα παράγει θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας και αποτελεί αστείρευτη πηγή υγείας κι ευεξίας. Οι φόρμουλες της PhysisCare αξιοποιούν τη σοφία της φύσης και βασίζονται σε βιολογικά συστατικά και σε αγνά εκχυλίσματα της ελληνικής γης. Όλα τα προϊόντα της PhysisCare παρασκευάζονται στην Ελλάδα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σύμφωνες με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία, έχουν υψηλά ποσοστά φυσικής περιεκτικότητας, είναι δερματολογικά ελεγμένα και απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, parabens, και παράγωγα πετρελαίου.

Ποια ειναι τα οφελη;

Η σειρά καλλυντικών “Olivka” είναι η σειρά καλλυντικών της PhysisCare, βασισμένη στο εκχύλισμα ελληνικού οργανικού ελαιολάδου και φυσικών συστατικών με ευεργετικές ιδιότητες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Στη σειρά “Olivka” συνδυάσαμε το Βιολογικό Ελαιόλαδο με τα κατάλληλα φυσικά, ενεργά συστατικά για κάθε σημείο του σώματός σας, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε όλα τα φυσικά οφέλη σε μία σειρά καλλυντικών. Η σειρά καλλυντικών “Olivka” παρασκευάζεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας, με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τους κανονισμούς που το διέπουν. Όλα τα προϊόντα “Olivka” διανέμονται σε υλικά συσκευασίας υψηλής αισθητικής και ποιότητας και προτίθενται να αποτελέσουν ένα μπιζού για το σπίτι σας και ένα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους σας.

Γιατι ελαιολαδο;

Το ελαιόλαδο, ένα αυθεντικό προϊόν της ελληνικής γης, είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις καλλυντικές του ιδιότητες. Μπορείτε να βρείτε αναφορές στον Όμηρο, τον Αριστοφάνη και αλλού, ότι οι γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιούσαν το ελαιόλαδο απευθείας στα μαλλιά και το σώμα για να τους δίνουν τόσο λάμψη όσο και υγεία. Ο Ιπποκράτης, πατέρας της ιατρικής, ονόμαζε το Ελαιόλαδο “το μεγάλο θεραπευτικό” και το χρησιμοποίησε για να θεραπεύσει δερματικές παθήσεις.

Στα επόμενα χρόνια, μέσω της επιστημονικής έρευνας, αποδείχθηκε η σοφία που κρύβεται στη χρήση του ελαιολάδου ως καλλυντικό. Οι βιταμίνες Α, Ε, D και πολυάριθμα αντιοξειδωτικά, που περιέχονται σε αφθονία στο ελαιόλαδο, έχουν ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Ειδικά η βιταμίνη Ε καλείται “η βιταμίνη της Ομορφιάς”, χάρη στην αντιγηραντική δράση της. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και επίσης αποτρέπει το δέρμα από το να χάσει νερό και επομένως προστατεύει από την ξηρότητα και δίνει την ενυδάτωση του δέρματος.

LV Health Trust © 2021 All rights reserved.

LV Health Trust © 2021 All rights reserved.