Ποίοι Είμαστε

Η CANINA, ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών διατροφικών συμπληρωμάτων κατοικίδιων ζώων στον κόσμο, δραστηριοποιείται από το 1984 στον συγκεκριμένο τομέα, διευρύνοντας συνεχώς την τεράστια γκάμα της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού ιδιοκτήτη.

Όλα τα προϊόντα της CANINA παρασκευάζονται στη Γερμανία με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας σύμφωνες με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Τα συμπληρώματα διατροφής της CANINA αποτελούν βασικό σύμμαχο της καλής υγείας των κατοικίδιων σας, καθώς εξασφαλίζουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα, συμβάλλοντας στη σωστή ανάπτυξη των νεαρών ζώων, αυξάνοντας την άμυνα του οργανισμού τους σε λοιμώξεις- ασθένειες και μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις τους σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Απαραίτητος σύμμαχος για κάθε ιδιοκτήτη που θέλει να προσφέρει το καλύτερο στον μικρό του φίλο, για τον επαγγελματία εκτροφέα – εκθέτη που προσδοκά τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα , για τον  κυνηγό που επιθυμεί τη μέγιστη απόδοση του πολύτιμου συντρόφου του σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες όπου οι απαιτήσεις ενέργειας και αντοχής είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

LV Health Trust © 2021 All rights reserved.

LV Health Trust © 2021 All rights reserved.